Jobb i Lånekassen

Vi lyser ut IT-stillinger i hele Norge

Vi er på jakt etter de beste teknologene i Norge, og som tidligere bryr vi oss heller ikke nå om hvor du bor.

Hjelp til å gjøre utdanning mulig!

Formålet vårt er å gjøre det mulig for alle å ta utdanning. For å få til det trenger vi engasjerte, faglig sterke medarbeidere som samhandler tett på tvers av fagområder.

Godkjent lærebedrift

Lånekassen er godkjent som lærebedrift i kontor- og administrasjonsfaget. Er dette aktuelt for deg, kan du søke på lærlingstillinger når vi kunngjør dem. Du finner oversikten over statlige lærlingvirksomheter og søknadsskjema på okstat.difi.no.

Se ledige stillinger i Lånekassen

Hvordan er det å jobbe i Lånekassen?

Møt tre ansatte som forteller om jobb og karriere.

Vi tilbyr

Lånekassen tilbyr fleksibel arbeidstid med mulighet for avspasering. I perioden 15. mai til 14. september har vi sommertid med noe kortere arbeidsdag.

Ansatte får bruke inntil én arbeidstime i uka til trening.

Vi har treningsrom i alle lokalene våre. I tillegg har vi i løpet av året tilbud om ulike felles treningsaktiviteter som bootcamp, bordtennisturnering, fotball, gå-gruppe, langrenns- og løpekurs, svømming, yoga og «Bruk beina»-aksjon.

Alle ansatte er medlemmer av Statens pensjonskasse og det trekkes dermed 2 prosent av brutto lønn til obligatorisk premieinnskudd.

Lånekassen skal være en foretrukket arbeidsplass som muliggjør faglig og personlig utvikling. Vi har oppmerksomhet på framtidig kompetansebehov og riktig bruk av kompetanse, og arbeider med å utvikle medarbeidere i takt med endringer i mål og behov.

Når du starter i Lånekassen, får du en grundig opplæringsperiode med en fadder. Som nyansatt deltar du også på en introduksjonssamling der du treffer andre nye kolleger fra hele organisasjonen. Videre har du utviklingssamtaler med leder, der arbeidsoppgaver og kompetanseutvikling planlegges og evalueres. Vi har hele tiden oppmerksomhet på å være en lærende organisasjon, som samhandler og deler, og vi legger til rette for dette både digitalt og organisatorisk.